Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники Студенянської територіальної громади!

Дата: 30.09.2022 11:03
Кількість переглядів: 173

Фото без описуШановні усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники Студенянської територіальної громади!

        Щороку День усиновлення в Україні, який припадає на 30 вересня, ми відзначаємо разом з християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, які стали біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові та вірності.  

        Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновлення дитини – це одна з найважливіших та найщиріших проявів милосердя,  це особлива дорога батьківства – благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями і дитини, і дорослого.                   

          Усиновлення, встановлення опіки, піклування, створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу – це акти великої соціальної ваги, коли дітлахів зігрівають великою  любов’ю у своїх родинах, дають їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяють у зболені дитячі серця і душі віру в життя, навчають бути самодостатніми, мудрими та впевненими у собі громадянами Української держави.

            Щиро вітаю усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти. 

 

З повагою, сільський голова                                     Олексій Кирнасівськи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь