Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Проліски надії – 2018»

Дата: 03.03.2018 13:18
Кількість переглядів: 676

  В приміщені Опорного навчального закладу «Студенянська ЗОШ І-ІІІ ступенів» 1 березня 2018 року був проведений відбірковий етап фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії – 2018» метою якого є популяризація, розвиток й відображення українського мистецтва, піднесення авторитету національної культури, пропаганда національного надбання та кращих зразків світової класики, зміцнення творчих зв’язків між учнями і вчителями, підвищення художнього рівня виконавчої майстерності творчих колективів.

  У відборі брали участь творчі колективи вчителів та учні ОНЗ «Студенянська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Вони були представлені : сімейно вокально – інструментальним ансамблем з твором «Інструментальне попурі»; старшою групою хореографічного колективу «Міраж» з хореографічними постановками « Не твоя війна» та « На крилах мрій»; учнівсько – учительським тріо з твором «Через сад виноград»; Слюсар Мар’яною та молодшою групою хореографічного колективу «Міраж» з естрадно – хореографічною композицією «Молитва на Різдво»; Ткаченко Русланою та середньою групою хореографічного колективу «Міраж» з естрадно – хореографічною композицією «Ми діти твої Україно»

  . Всі учасники відбіркового етапу добре підготувалися та показали високі результати. Бажаємо їм перемоги в зональному етапі фестивалю який відбудеться 16 березня.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь