Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

Сторінка на стадії наповнення.

15 Березня, 2024 р., 14:21
Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.
15 Березня, 2024 р., 14:20
Цьогоріч в Україні впроваджується безоплатна психологічна допомога для ветеранів та їхніх родин.
15 Березня, 2024 р., 14:20
Відсьогодні стартувала реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. Вона триватиме до 11 квітня включно.
15 Березня, 2024 р., 14:19
Щорічно Мінцифра досліджує Індекс цифрової трансформації регіонів. Він містить 8 субіндексів, 28 індикаторів та 88 показників. Субіндекс — це показник у загальному індексі, який формується на основі середніх значень індикаторів з урахуванням коефіцієнтів.
14 Березня, 2024 р., 10:45
На Вінниччині триває реалізація грантової програми для ветеранів та їх подружжя. Учасники бойових дій, члени їх сімей та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати грант на започаткування або розвиток власної справи. Програма передбачає виділення 250 тис грн, 500 тис грн або 1 млн грн.
14 Березня, 2024 р., 08:11
Вітаю українських добровольців! Слава українським героям! Ви кращі з кращих! Спасибі вам за кожен світанок, який ми зустрічаємо! Нехай вдома вас завжди чекають і обов'язково дочекаються. Ви наша гордість і честь! Нехай швидше настане мир і безпека в Україні! Нехай ваші руки тримають руки коханих, а не зброю! І нехай на небі над вашою головою не буде ні хмаринки! Дякуємо вам за мужність і віримо в перемогу України!
12 Березня, 2024 р., 17:22
Раннє втручання — це комплексна допомога сім’ям із дітьми раннього віку, у яких є порушення розвитку або ризик таких порушень. Ця послуга дає можливість своєчасно розпочати надання інтенсивної допомоги у сприятливому для впливу віці, а саме від народження до чотирьох років. Раннє втручання включає супровід сімей, які виховують малюків із порушеннями розвитку, підтримку родини в подоланні кризи, у розвитку життєво необхідних навичок у дитини, сприяння покращенню взаємодії малечі із членами родини та соціумом.
12 Березня, 2024 р., 17:21
Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України здійснили масштабне вдосконалення платформи «Оновлена інформатика — IT-студії». Проєкт, який переосмислив інформатику як предмет шкільної програми, став ще зручнішим завдяки новим функціям для ефективної організації навчального процесу на платформі ІТ-студій. 
11 Березня, 2024 р., 15:02
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
09 Березня, 2024 р., 23:20
26 січня 2024 року КМУ прийняв Постанову “Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь