Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочинають проект «Армія дронів»!

Дата: 17.08.2022 13:45
Кількість переглядів: 918

Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. «Армія дронів» допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту — а це близько 2 470 кілометрів та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Перекажіть кошти на рахунок Міністерства оборони через UNITED24 — і ми купимо дрони самі. Або задронатьте нам свій дрон! Слава Україні!

Читати більше

Які дрони ми будемо купувати?

Ми купуємо дрони для першої, другої та третьої ліній фронту, узгоджуючи закупівлі з військовими. Наш пріоритет — 200 безпілотних авіаційних комплексів тактичного рівня для повітряної розвідки. Такі пташки можуть літати від 2 до 24 годин, до 160 км, на висоті до 5 км. Вони оснащені декількома камерами з тепловізором, датчиками положення та програмним забезпеченням. Головне — їх важко помітити, а отже важко збити. Ці дрони допоможуть постійно моніторити лінію фронту і виявляти позиції агресора.

Також ми купуємо простіші дрони. Їх потрібні тисячі. Вони не літають так довго і так далеко, але теж можуть виконувати важливі функції.

Кожен дрон рятує життя і наближає перемогу України!

Які дрони ви можете задронатити?

Ми будемо раді, якщо у вас знайдеться квадрокоптер з такими параметрами:

Батарея не менше 5000 мА•год, дальність польоту від 1 км, камера з кількістю мегапікселів не менше 20 Мп, часом зарядки не менше 30 хвилин, параметрами фото не менше 5280х3956, параметрами відео не менше 3840x2160, бажано з джойстіком та пультом управління.

Якщо він буде з тепловізором — це взагалі подарунок.

Ваш дрон може бути новий або ні, головне, щоб він був справним і придатним до використання


Як надіслати дрон?

Крок 1. Упакуй свій дрон так, щоб він не пошкодився в дорозі, бажано в оригінальне пакування , щоб нам було легше його ідентифікувати.

Крок 2. Надішли свій дрон зручною для тебе службою доставки на наш хаб у Польщі чи США. Суму доставки оплачує відправник.

Наш хаб у США —

Account #859032
600 Markley Street, Port Reading, NJ 07064

Наш хаб для країн ЄС —

Me?giewska 29, hala B / Rama T3, 20-234 Lublin, Polska

Наш хаб для країн, які не є членами ЄС —

Pol-Cel Sp Zoo (Help Ukraine Center), Rampa Brzeska 63, 22-100 Che?m, Poland

Якщо ви в Україні —

Принесіть свій дрон у будь-яке відділення Нової пошти та скажіть, що це доставка для ЗСУ на "Армію дронів". Оператори самостійно оформлять відправлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь