Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня пам’яті та примирення і 73 річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні в Студенянській ОТГ

Дата: 14.05.2018 17:42
Кількість переглядів: 558

Фото без опису . 8 травня – це пам’ятний день для України. Саме у цей День пам’яті та примирення відзначають річницю перемоги над нацизмом у Європі і вшановують подвиг українського народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

  У Студенянській об’єднаній територіальній громаді були проведені «вечори пам’яті», де згадувались героїчні та водночас трагічні роки Другої Світової Війни, подвиг нашого народу у боротьбі з нацизмом, односельців які загинули на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах, вшановували ветеранів, до пам’ятників загиблим воїнам несли квіти.

  Працівники культури подарували всім присутнім концертну програму, де звучали відомі усім «Журавлі» і «Смуглянка». Голова села – Кирнасівський О.П. з вітальним словом звернувся до присутніх, та запалив «вічний вогонь», який символізує пам’ять про усіх загиблих у роки Другої Світової Війни. В музеях проходили фото – виставки «Герої нашого села». Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

  Біля Меморіалу Слави 9 травня відбувся мітинг, де було віддано данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав своє життя за мир і спокій на рідній землі були присутні голова села з колективом сільської ради, голова правління та колектив СВК «Прогрес», директори закладів освіти з педагогічними колективами. Зі словами привітань до присутніх звернувся голова села – О.П.Кирнасівський, начальник ВПС «Студена» - Р.Л.Пукач, священник – О.М.Маруга. Висловив слова привітання також присутній на святі воїн – інтернаціоналіст, учасник АТО - Стафійчук Ю.Е.

  Керівники організацій урочисто піднесли вінки та квіти до Меморіалу Слави.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь