Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На всіх вітрилах в літо

Дата: 19.06.2018 13:04
Кількість переглядів: 469

Фото без опису  Саме під таким девізом з 29 травня по 15 червня на базі опорного навчального закладу «Студенянська ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Студена» працював літній пришкільний дитячий табір «Зіркова планета». Цілих 14 днів ми відпочивали, розважались, змагались, пізнавали щось нове і цікаве. Для нас було організовано безкоштовне дворазове гаряче харчування. Ми із задоволенням бігли на корисний сніданок та з нетерпінням очікували смачного і поживного обіду.

  Вже в перший день роботи табору на всіх вітрилах увірвались ми в літо й розпочали надзвичайну мандрівку по дивовижній, фантастичній «Зірковій планеті», де кожен її мешканець відчував себе маленькою зірочкою на безмежному небосхилі. Заряджені позитивом, у веселій, дружній атмосфері, розпочали ми свою подорож з урочистого свята відкриття дитячого табору відпочинку. Тут ми познайомились із усіма загонами та вихователями, а їх було не мало:

  І – англомовний загін «Кумедні зірочки», вихователі – Мазур Т.І., Кучер М.А., командир загону - Зеленько Дар’я;

  ІІ – математичний загін «Юні математики», вихователі – Сліпенька Н.П., Петрова Я.Я., командир - Кордонський Максим;

  ІІІ – математичний загін «Декарт», вихователі Чоботарська М.П., Кордонський В.Г., Командир - Савіцька Ірина;

  ІV – краєзнавчий загін «Юні краєзнавці», вихователі Васалатій К.П., Васалатій О.В., командир - Гончарук Ілля;

  V – патріотичний загін «Веселка», вихователі Мазур Т.М., Гандзій В.Г., командир - Ткач Діана;

  VІ –еколого-природничий загін «Барвінчата», вихователі Слободянюк О.І., Буцко Н.П., командир - Бритавський Тарас.

  Наше життя в таборі було дуже цікавим, веселим та змістовним. Адже його організовували начальник табору – Масна О.А., заступник начальника табору – Багрій С.І., культорганізатор – Багрій В.С., соціальний педагог – Моренко Л.С., спортінструктор – Петров Ю.М. Про наше здоров’я дбала медична сестра Федорович Г.М., смачні обіди готували кухарі Свідзінська Л.І., Ровінська Л.Д., Забранюк К.Л., чистоту і порядок в таборі забезпечували техпрацівники Марценюк С.І., Марценюк Т.М.

  Не встигли ми і оком змигнути, як прийшов перший літній день, коли вся Україна відзначала прекрасне свято – День захисту дітей. Із цієї нагоди наша об’єднана громада зібрала разом дітей зі Студеної та Гонорівки. У цей день щирі слова привітання лунали на адресу дітей від голови ОТГ Кирнасівського О.П., інспектора відділу освіти з питань культури Бабиної І.В., інспектора з питань освіти Кирнасівської С.В. Вони вручили вихованцям пришкільних таборів солодкі подарунки. День продовжився захоплюючою, веселою грою-квест, де за перемогу в конкурсах діти отримували призи.

  Кожен день у таборі розпочинався з ранкової аеробіки, на яку діти чекали із нетерпінням, потім – сніданок та лінійка, на якій загони виголошували свій девіз, речівку та загонову пісню, а командири здавали рапорт. Далі наш день продовжувався цікавим загальнотабірним заходом. Чого у нас тільки не було: посвята в туристи, день танцю, день талантів, день кіно, день спорту, конкурс віршів про літо, розгадування загадок, тренінгові заняття «Будьмо знайомі», свято «Українці та україночки», турнір з міні-футболу, неймовірні екскурсії усіма куточками нашого села, поїздка у краєзнавчий музей Піщанки, музей с.Миролюбівка, подорож на майстер-клас до районного Будинку школярів та юнацтва, поїздка до парку «Софіївка» м. Умань.

  У день англійської мови найстарші мешканці «Зіркової планети» продемонстрували англомовну лялькову виставу «Колобок», драматичну виставу «Вовк і семеро козенят», пісні та загадки англійською.

  Так непомітно ми дійшли до заключного дня у таборі. І знову організатори провели дивовижну, захоплюючу гру-квест «Острів скарбів». Кожен загін за допомогою спеціальної карти пройшов усі зупинки і, склавши ключове слово з допомогою літер, зароблених на кожній зупинці, отримав свій скарб. А найкращий скарб для кожної дитини це, звісно, солодощі.

  Ми, вожаті табору «Зіркова планета», Катерина Масна та Діана Баюш, від імені маленьких мешканців нашої «Зіркової планети» хочемо подякувати всім, хто був причетний до організації нашого змістовного відпочинку у таборі, за чудову можливість – відчути себе щасливими дітьми.

  Висловлюємо щирі слова вдячності голові ОТГ Кирнасівському О.П. за те, що віднайшов можливість забезпечити безкоштовним канцелярським приладдям, дворазовим гарячим харчуванням 104 вихованці табору, начальнику відділу освіти, культури, сім`ї, молоді та спорту Королюк Н.І. за допомогу в організації та діяльності табору.

  Вожаті табору, учениці 10 класу К. Масна, Д. Баюш

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь