Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальний візит до Студенянської об’єднаної територіальної громади

Дата: 23.07.2018 08:42
Кількість переглядів: 365

Фото без опису  17 липня Студенянська об’єднана територіальна громада приймала делегацію голів селищних та сільських рад Піщанського та Крижопільського районів на чолі з виконавчим директором Вінницького РВАМУ Філатовим В.О. та головою Піщанської районної ради Чвалюком Д.Т.

  Це був навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему: «Досвід роботи виконавчих органів Студенянської сільської ради по вирішенню питань соціально – економічного розвитку в сільській об’єднаній територіальній громаді» в рамках проекту «ПУЛЬС», який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

  Члени делегації були запрошені до Будинку культури, де з вітальним словом до них звернувся сільський голова Кирнасівський О.П. та виконавчий директор Вінницького РВАМУ Філатов В.О.

  Презентацію підсумків діяльності Студенянської сільської ради та її виконавчих органів щодо вирішення питань життєдіяльності громади, за період об’єднання, представила заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ружицька В.Г.

  Презентацію щодо надання освітніх послуг в громаді представила начальник Відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Королюк Н.І. та директор Опорного навчального закладу Васалатій М.Г.

  По закінченню презентацій голова села запросив членів делегації ознайомитися з об’єктами інфраструктури:

  • будівництво міні–футбольного майданчика зі штучним покриттям;
  • капітальний ремонт приміщення під ЦНАП;
  • реконструкція гідроспоруди ставка;
  • капітальний ремонт доріг.

  Відвідали гості також Опорний навчальний заклад де проводиться реконструкція харчоблоку, шкільні класи ремонтуються та переобладнуються відповідно до вимог Нової української школи.

  Представники Студенянської об’єднаної територіальної громади поділились своїм досвідом по вирішенню питань соціально – економічного розвитку в сільській об’єднаній територіальній громаді та пояснили про усі переваги децентралізації на своєму прикладі.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь