Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс на посаду директора Студенянської Публічної бібліотеки

Дата: 10.08.2018 10:14
Кількість переглядів: 552

Фото без опису  Студенянська сільська рада з 17.08.2018 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Студенянської Публічної бібліотеки (місце знаходження: 24715, Вінницька обл., Піщанський р-н, с. Студена вул. Соборна, 31).

  Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта у сфері культури, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

  Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу, подають такі документи (на поштову та електронну адресу Студенянської сільської ради, або особисто):

  • заяву про участь у конкурсі, з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональни даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • оригінали та копії документів про вищу освіту (у разі подання документів особисто) або копії документів засвідчені у встановленому законом порядку;
  • оригінали та копії документів, що посвідчують особу та ідентифікаційного коду (у разі подання документів особисто) або копії документів засвідчені у встановленому законом порядку;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

  Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

  Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

  Документи приймаються за адресою: 24715 Вінницька обл., Піщанський р-н., с. Студена , вул. Соборна, 42 тел. 04349 2-45-23 E-mail: studena_sr@ukr.net Додаткова інформація за телефоном: 2-45-23.

  Конкурсний добір директора Студенянської Публічної бібліотеки складається з таких етапів:

  • оголошення конкурсу на посаду директора Студенянської Публічної бібліотеки;
  • подання документів кандидатами на посаду директора Студенянської Публічної бібліотеки;
  • добір кандидатів на посаду директора Студенянської Публічної бібліотеки;
  • призначення директора Студенянської Публічної бібліотеки.

  Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі оприлюднюються подані кандидатами документи (визначені у даному оголошенні), на офіційному веб-сайті Студенянської сільської ради відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

  Конкурсний добір проводиться публічно. Матеріали засідань конкурсної комісії розміщуються на офіційному веб-сайті Студенянської сільської ради. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів, про що повідомляється кандидатів.

  На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку Студенянської Публічної бібліотеки на один і п’ять років.

  Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті Студенянської сільської ради та в інший спосіб.

  Відповідно до вимог статті 21³ Закону України «Про культуру» Студенянська сільська рада приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь