Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт голови села с. Студена за 9 місяців 2018 року

Дата: 19.11.2018 13:56
Кількість переглядів: 540

Фото без опису Шановні присутні!

  Відповідно до частини 6 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» дозвольте представити Вам на розгляд та затвердження звіт про проведену роботу Студенянської сільської ради об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року.

  Цей період роботи Студенянської сільської ради був насиченим: були і перемоги і невдачі, але найголовнішою цінністю є люди нашої громади їх підтримка і непохитна віра в те, що всі труднощі буде подолано і наша громада буде зразком добробуту та економічного зростання.

  Сільська рада є колегіальним органом, який представляє спільні інтереси об’єднаної територіальної громади, тому, фактично, це своєрідне підведення підсумків колективної роботи кожного депутата, постійних комісій, сесійної діяльності, виконавчого апарату сільської ради.

  Діяльність працівників сільської ради і депутатів є відкритою та прозорою. Сільська рада працює у складі 14 депутатів, що в повній мірі забезпечує ефективну роботу представницького органу.

  За звітний період було підготовлено та проведено 10 засідань сесій сільської ради. З них чергових 7 та позачергових 3 . Прийнято - 98 рішень. Для підготовки питань на розгляд сесії постійно залучаються виконавчий комітет сільської ради, депутати сільської ради, керівники підвідомчих закладів, а при потребі – керівники або спеціалісти тих чи інших організацій, установ, підприємств, розташованих на території громади

  Засідання виконавчого комітету сільської ради плануються поквартально і проводяться щомісяця. Крім питань, передбачених планом роботи виконавчого комітету сільської ради, розглядаються питання поточного моменту, заяви громадян. Питання на розгляд виконкому готують як члени апарату виконкому, так і представники депутатського корпусу.

  Було підготовлено та проведено 11 засідань виконавчого комітету сільської ради, прийнято 38 рішень з питань: присвоєння адреси нерухомості, зняття погосподарських номерів, надання дозволу на вчинення правочинів з майном, надання матеріальної допомоги, проведення благоустрою територій, роботи закладів, установ та організацій сільської ради, вирішено ряд процедурних та організаційних питань, і т.д. Вважаю недостатньою роботу деяких депутатів в складі постійних комісій, що знаходить свій прояв в безпідставній відсутності депутатів на засіданнях профільних комісій, а також пасивність депутатів у сфері подання власних проектів рішень на розгляд сільської ради.

  Звіт повністю (Відкрити)

  Рішення (Скачати)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь