Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реформа медицини – в дії

Дата: 21.11.2018 11:57
Кількість переглядів: 555

Фото без опису  Організація доступної первинної медико-санітарної допомоги населенню Студенянської ОТГ є пріоритетним напрямком діяльності Студенянської сільської ради і закладів охорони здоров’я.

  З метою виконання завдань Плану соціально-економічного розвитку Студенянської об’єднаної територіальної громади, а саме покращення якості медичного обслуговування населення, з початку 2018 року сільською радою проводилась цілеспрямована робота щодо підготовки пакету документів для подання на розгляд регіональної комісії для включення в перелік проектів щодо будівництва нової амбулаторії в с. Студена.

  Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 09.08.2018 року № 202 «Про внесення змін до переліку проектів та заходів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості», внесено зміни до Переліку проектів та заходів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2018 р. № 187.

  Тринадцятою позицією вищезгаданих Змін є проект «Студенянська амбулаторія загальної практики сімейної медицини Студенянського центру первинної медико-санітарної допомоги по вул. Соборна 11 А, с. Студена, Студенянської ОТГ, Піщанського району – будівництво». Загальна кошторисна вартість будівництва складає 15705,666 тис. грн., з яких - 10087,379 тис. грн. – вартість будівельних робіт, 2018,164 тис. грн. – вартість обладнання, 3600,123 тис. грн. – інші витрати.

  В центрі села Студена планується побудувати лікарську амбулаторію моно-практики на 1-2 сімейних лікарів з житлом для 1 лікаря, загальною площею 351,5 м квадратних.

  Крім того, на новозбудовану амбулаторію за кошти державного бюджету буде придбано спеціалізований автомобіль підвищеної прохідності вартістю 500,0 тис. грн. Наразі, сільською радою виділено 63,0 тис. грн. субвенції з бюджету ОТГ обласному бюджету для отримання сертифікату відповідності на якість і рівень безпеки та первинної реєстрації автомобіля у сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ України

  . Відповідно до рішення 31 (позачергової) сесії Студенянської сільської ради 7 скликання від 25.07.2018 року № 327 функції замовника будівництва передано Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької ОДА.

  Станом на 20 листопада 2018 року розпочато роботи по будівництву, яке буде здійснюватись по типовому проекту підрядною організацією ПП «Рослана» (м. Вінниця).

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь