Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Доброта і милосердя-два крила

Дата: 10.12.2018 08:59
Кількість переглядів: 529

Фото без опису  У 1992 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів.

  Цей день не даремно внесений до календаря і пройти повз нього неможливо. Милосердя, доброта ще з давних часів були притаманні нашому українському народу, нашій багатій землі. Цілком природнім і закономірним вважалося допомогти знедоленому, поділитися шматком хліба, захистити старість, порятувати хворого, заступитися за скривдженого.

  Доброта та чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді- характері нашого народу. Доброта і милосердя-два крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. Можна влаштувати заходи для того, щоб вони знали, що про них піклуються, не забувають. Не варто сторонитися людей з інвалідністю. Вони такі ж, як ми, треба лише змінити сприйняття інвалідності на глибокому рівні. З такими хворобами народжуються діти і ніхто не застрахований від такого лиха протягом свого життя.

  30.11.2018 року в приміщенні Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат відбувся розважальний благодійний захід. В якому приймали участь учні Студенянської ОНЗ ЗОШ 1-3 ступенів та вихованці спецшколи. Діти мали можливість поспілкуватися між собою, проявити свої здібності, взяти участь у конкурсі, відчути повагу та розуміння. Після закінчення заходу учні Студенянської ОНЗ вручили подарунки, солодощі. Всі залишилися задоволеними, з посмішкою та словами вдячності.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь