Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 лютого 2019 року в приміщенні Студенянської сільської ради відбулася міжвідомча нарада

Дата: 15.02.2019 10:12
Кількість переглядів: 442

  13 лютого 2019 року в приміщенні Студенянської сільської ради відбулася міжвідомча нарада щодо вжиття координаційних заходів із захисту дітей.

  У нараді взяли участь: завідувач ДНЗ «Ранок» Кордонська А. В., сестра медична ЗПСМ Савчук О. С., соціальний педагог та практичний психолог ОНЗ «Студенянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.» Моренко Л. С., фахівець із соціальної роботи Студенянської сільської ради Гончарук Л. В., старший інспектор із ювенальної превенції Піщанського ВП Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області Кривоніс С. Д., в. о. старости с. Гонорівка Солейко Ф. Г.

  Начальник служби у справах дітей Студенянської сільської ради Сомик Д. О., спільно з учасниками наради, обговорила питання координації спільної роботи, відзначила важливість раннього виявлення сімей та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та своєчасного взаємоінформування щодо негативних явищ у молодіжному середовищі. Діна Олександрівна, відповідно до листа служби у справах дітей Вінницької обласної адміністрації від 07.12.2018 року повідомила про укладання Договору про співпрацю між суб’єктами виявлення та/або організації соціального захисту дітей, метою якого є оперативність проведення профілактичних заходів та прийняття рішень і узгоджень щодо представництва працівників даних суб’єктів в міждисциплінарній команді, яка тимчасово утворюється для забезпечення найкращих інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Наголосила про спільне проведення профілактичних рейдів, проведення спільних обстежень умов проживання та проведення оцінки рівня безпеки дитини, а також зазначила на необхідності посилення проведення спільних виховних та профілактичних заходів у навчальних закладах, індивідуальних бесід з неповнолітніми, схильними до проявів девіантної поведінки.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь