Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято-пам’яті до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав - «Одвічна біль…»

Дата: 15.02.2019 11:45
Кількість переглядів: 577

Фото без опису  14 лютого в Студенянській ОТГ відбулося свято – пам’яті присвячене Дню вшанування учасників бойових дій на те¬риторії інших держав та 30-ти річчю виведення військ з Афганістану.

  3 кожним роком все далі історія віддаляє вогняні роки Аф¬ганської війни. Але час непідвладний викреслити з пам'яті приклади мужності і вірності синів своєї Батьків¬щини, які з честю виконали свій військовий обов'язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

  Воїнів-інтернаціоналістів громади зі святом привітала заступник сільського голови Ружицька Валентина Гаврилівна, вручивши подяки Студенянської сільської ради за мужність і відвагу при виконанні інтернаціонального обов’язку.

  Спогадами про важкі роки служби в Афганістані поділився з присутніми Максименюк Анатолій Андрійович. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх загиблих синів України.

  Шановні воїни-інтернаціоналісти, ми пишаємося вами, горді тим, що поруч із нами живуть такі мужні, відважні, рішучі люди. Здоров’я вам, сімейного благополуччя і пам’ятайте, що час - найкращий лікар для душі і тілесних ран.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь