Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Доля не шкодувала йому страждань...

Дата: 11.03.2019 19:16
Кількість переглядів: 959

Фото без опису  Доля не шкодувала йому страждань, але й не пожаліла втіх, що били із здорового джерела життя. Найкращий і найцінніший скарб доля дала йому лише по смерті – невмирущу славу і всерозквітаючу радість, яку в мільйонів людських сердець все наново збуджуватимуть його твори.

  Іван Франко

  Під час Шевченківських днів, приурочених 205 річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка , в Студенянській Публічній бібліотеці було проведено ряд заходів, що покликані виховати любов і повагу до спадщини, яку залишив поет.

  У шкільному бібліотечному пункті НВК «ЗОШ I-IIст.-ДНЗ» с.Гонорівка пройшов конкурс малюнків «Іду з дитинства до Тараса», проведено виставку – спогад «Тарас Шевченко – провісник долі України», літературні читання на тему «Голос душі та народу». Бібліотекар Маркевич Т.В. розповіла учням про життя і творчий шлях Великого Кобзаря. В шкільному бібліотечному пункті ОНЗ «Студенянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відкрито виставку –портрет «Тарас Шевченко – муза, пісня, слава» В Студенянській сільській бібліотеці оформлено книжкову виставку “Шлях Кобзаря – це шлях народу”. Отриманий у ході святкування річниці Т.Г.Шевченка бібліотечний досвід, популяризація творів Кобзаря – стане ще однією сходинкою увічнення пам’яті геніального українця.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь