Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бібліотека… Давня і вічно юна оселя людського розуму

Дата: 25.03.2019 10:25
Кількість переглядів: 494

Фото без опису  Бібліотека… Давня і вічно юна оселя людського розуму. Не можна уявити сучасне життя без бібліотек, куди кожна людина може прийти, щоб отримати необхідну інформацію, або «підзарядити» свою душу духовними багатствами, залишеними нам у спадщину.

  Бібліотекар - добрий чарівник, до якого приходять, ледь навчившись читати. Школа починається із книги, з бібліотеки. Василь Сухомлинський зазначав, що шкільна бібліотека – це кабінет №1. Для багатьох із нас усе найцікавіше починається з бібліотеки.

  З 18 до 22 березня в шкільних бібліотечних пунктах Студенянської Публічної бібліотеки проходить «Тиждень дитячої та юнацької книги».

  19 березня 2019 року в шкільному пункті с. Гонорівка, 21 березня в шкільному пункті с. Студена, відбулися виховні заходи для першокласників «Посвята в читачі».

  На святі діти відповідали на запитання вікторини «З якої це казки?», продемонстрували знання українських народних казок, впізнавали казкових персонажів, вивчили пісеньку «А ми любимо читати». Учні довели, що вони багато знають і люблять читати книжки.

  Також для нових читачів була проведена екскурсія до шкільного бібліотечного пунку. Учні старших класів «НВК І-ІІ ст.-ДНЗ» с.Гонорівка, взяли участь в «Літературній вікторині», а учні початкових класів відвідали сільську бібліотеку. Діти ознайомилися з поняттями "бібліотека”, "бібліотекар”, "читальна зала”, книгосховище. Першокласники засвоїли правила збереження книги, правила поведінки в бібліотеці. По закінченню свята діти отримали в подарунок «Пам?ятки читача».

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь