Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бібліотека… Давня і вічно юна оселя людського розуму

Дата: 25.03.2019 10:25
Кількість переглядів: 474

  Бібліотека… Давня і вічно юна оселя людського розуму. Не можна уявити сучасне життя без бібліотек, куди кожна людина може прийти, щоб отримати необхідну інформацію, або «підзарядити» свою душу духовними багатствами, залишеними нам у спадщину.

  Бібліотекар - добрий чарівник, до якого приходять, ледь навчившись читати. Школа починається із книги, з бібліотеки. Василь Сухомлинський зазначав, що шкільна бібліотека – це кабінет №1. Для багатьох із нас усе найцікавіше починається з бібліотеки.

  З 18 до 22 березня в шкільних бібліотечних пунктах Студенянської Публічної бібліотеки проходить «Тиждень дитячої та юнацької книги».

  19 березня 2019 року в шкільному пункті с. Гонорівка, 21 березня в шкільному пункті с. Студена, відбулися виховні заходи для першокласників «Посвята в читачі».

  На святі діти відповідали на запитання вікторини «З якої це казки?», продемонстрували знання українських народних казок, впізнавали казкових персонажів, вивчили пісеньку «А ми любимо читати». Учні довели, що вони багато знають і люблять читати книжки.

  Також для нових читачів була проведена екскурсія до шкільного бібліотечного пунку. Учні старших класів «НВК І-ІІ ст.-ДНЗ» с.Гонорівка, взяли участь в «Літературній вікторині», а учні початкових класів відвідали сільську бібліотеку. Діти ознайомилися з поняттями "бібліотека”, "бібліотекар”, "читальна зала”, книгосховище. Першокласники засвоїли правила збереження книги, правила поведінки в бібліотеці. По закінченню свята діти отримали в подарунок «Пам?ятки читача».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь