Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Хай сміх продовжує життя»

Дата: 01.04.2019 16:53
Кількість переглядів: 645

Фото без опису  В наш зовсім нелегкий час, з масою проблем різного характеру, дуже важко бути оптимістом та шукати в чомусь позитив. Але вірити в краще потрібно, і не тільки вірити, але й вносити щось хороше та веселе в наше повсякденне життя.

  У День гумору 1 квітня у шкільному бібліотечному пункті ОНЗ «Студенянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» для учнів ГПД (1-2 класи) проведено гуморину «Торба сміху».

  Діти читали смішинки, грали гру: «І ми теж», ознайомилися з творчістю таких авторів-гумористів, як Грицько Бойко, Павло Глазовий, Остап Вишня, Степан Руданський, переглянули мультимедійну презентацію “Гумор письменників України для дітей”.

  Хочеться, звичайно, щоб День гумору був хоча би кожного місяця і приносив справжнє естетичне задоволення та посмішки як на обличчях дітей, так і дорослих.

  І якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, - подаруйте йому спочатку свій гарний настрій.

  Тож давайте частіше посміхатися! Хай сміх освітлює обличчя! Хай допомагає нам стати щасливими, досягти успіху, жити з вірою і надією в серці!.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь