Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Чорнобильська трагедія – біль України»

Дата: 27.04.2019 08:02
Кількість переглядів: 1203

  Чорною та гіркою увійшла дата 26 квітня 1986 року в історію людства . На благодатній землі українського Полісся, майже в центрі Європи сталася аварія, яку обгрунтовано вважають найбільшою у світі техногенною і екологічною катастрофою. Ось уже 33 роки ця невигойна рана ятрить українську землю. Чорнобильський смерч забрав життя багатьох людей, завдає шкоди здоров?ю мільйонів українців. Наслідки чорнобильської трагедії ще сотні літ відчуватимуть на собі майбутні покоління.

  Щоб згадати трагедію віку – вибух на ЧАЕС, поглибити знання про неї, визначити негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров?я населення, розповісти про ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, в Студененянській Публічній бібліотеці, спільно з будинком культури 25 квітня 2019 року проведено вечір-реквієм.

  В сільській бібліотеці – філії проведено захід «Чорнобильська трагедія – біль України».

  Голова села Олексій Кирнасівський привітав чорнобильців та вручив цінні подарунки.

  Організатори заходу нагадали присутнім про найстрашнішу катастрофу в історії людства – аварію на Чорнобильській АЕС, розповіли причини і наслідки цієї непоправної трагедії. Присутні переглянули відеофільм «Чорнобиль. Без права на забуття». Художній керівник Студенянського СБК Хоренкова Валерія підготувала музичні номери. Протям заходу присутні переглядали фото та відеоматеріали Чорнобильської трагедії.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь