Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома мешканців громади

Дата: 05.06.2019 17:03
Кількість переглядів: 454

Фото без опису  Відповідно до листа Вінницької обласної державної адміністрації доводимо до відома, що в області відкрилась та функціонує комунальна установа « Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» (далі Центр) розташований за адресою: Вінницька область, Тульчинський район, с.Крищенці вул.Шкільна, 41.

  Зазначений Центр створений з метою здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного роз- витку осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень ( віком від 18 до 35 років з легкою та помірною розумовою відсталістю), засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних розумових, соціальних, професійних здібностей для максимальної реалізації особистого потенціалу. Центр може забезпечувати тимчасове або постійне проживання/ перебування осіб з інвалідністю.

  Для соціального захисту осіб з інвалідністю, здійснення корекційно-розвивальної та реабілітаційної роботи в закладі створено навчально- матеріальну базу, столярну, слюсарну та швейну майстерні. Є затишні спальні, їдальня, актова та спортивні зали.

  Також в Центрі функціонують кімната ЛФК, логопедичний кабінет, кабінети психолога та соціально-побутового орієнтування, бібліотека, теніснаа кімната, кімнати відпочинку, навчально-дослідні ділянки, стадіон, спортивний майданчик.

  Бажаючих отримати послуги в Центрі звертатись в сільську раду до 13.06.2019 року.

  Додаток

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь