Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс на посаду директора комунальної установи

Дата: 22.01.2020 11:06
Кількість переглядів: 588

Фото без опису  Оголошення про конкурс на посаду директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Студенянської сільської ради Вінницької області»

  Студенянська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Студенянської сільської ради Вінницької області»

  Вимоги до кандидата: громадянство України, вища фахова освіта, освіта за напрямком «Публічне управління та адміністрування», стаж роботи у сфері соціального захисту не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Знання основних принципів роботи з комп'ютером та відповідних програмних засобів.

  Необхідні документи для участі у конкурсі:

  • заява про участь у конкурсі на ім’я сільського голови із наданням письмової згоди на збір та обробку персональних даних;
  • автобіографія (прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформація про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості);
  • копія документів про вищу освіту;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • інші документи на розгляд заявника.

  Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

  Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється протягом 20 календарних днів з дня опублікування оголошення.

  Дата початку приймання документів з 20 січня 2020 року.

  Дата початку формування конкурсної комісії з 20 січня 2020 року.

  Зазначені документи приймаються за адресою у встановлений строк: Студенянська сільська рада, вул. Соборна, 42 с. Студена Піщанського району Вінницької області.

  e-mail: studena_sr@ukr.net

  На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника на відповідність кваліфікаційним вимогам.

  На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, в тому числі на знання законодавства (Конституції України, Кодексу законів про працю України, Сімейного кодексу України, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, Конвенції про права осіб з інвалідністю, Конвенції про права дитини; законодавства у сфері надання соціальних послуг, зокрема, державні стандарти соціальних послуг), основ управління персоналом, принципів та методів соціальної роботи, принципів роботи з комп'ютером та відповідних програмних засобів. На цьому ж засіданні комісія заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку установи на один і п’ять років.

  Довідки за телефоном: 096-619-57-04.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь