Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня пам’яті Героїв Крут

Дата: 30.01.2020 16:13
Кількість переглядів: 424

Фото без опису  29 січня 1918 року відбулася визначна подія в українській історії – бій під Крутами, яка знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення права жити на власній землі та святого обов’язку – боронити її. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. Ми маємо пам’ятати великий та безсмертний подвиг юнаків, що захищали українську державність, поклавши на її вівтар найцінніше – власне життя.

  В Студенянській громаді відбулися заходи до Дня пам’яті героїв Крут: виставка в КЗ «Студенянська Публічна бібліотека» "Трагедія Крут: крізь призму минулого і сучасного", в ОНЗ «Студенянська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбулася презентація «Вони боролися, щоб ми перемогли!», в НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» с. Гонорівка тематичний захід «Вони вмерли – щоб ми жили!»

  Проведення таких заходів допомагає формувати в молодому поколінні почуття патріотизму, виховувати власну національну гідність, гордість за свою Батьківщину та повагу до історії українського народу. Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь