Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бережіть найцінніше

Дата: 15.05.2020 15:00
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису  День Сім'ї в Україні досить молоде свято, його відзначають щороку 15 травня. Міжнародний день сім'ї в кожній країні має власні традиції, але всі вони зводяться до того, що це основний осередок суспільства. Навіть в давнину шлюб вважався основою держави і священним таїнством. Традиційно в в цей день заведено проводити у колі найближчих та найрідніших людей, влаштовувати тематичні вечори, конкурси та концерти.

  "Сім'я" – це народження і виховання дітей, це міцний духовний зв'язок між усіма її членами, це місце, де тебе зрозуміють і допоможуть.

  Сім'я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Складно переоцінити роль сім'ї для кожного з нас. З родини починається життя, в сім'ї відбувається формування особистості, сім'я є джерелом любові та поваги, на яких будується цивілізоване суспільство і без яких не може існувати людина.

  Один філософ стверджував: «Сім’я – це місце, де народжується життя. І ніколи не згасає любов». Ця думка зараз надзвичайно актуальна. Сьогодні багато молодих людей не хоче створювати власні сім’ї, аби не обтяжувати себе зайвими проблемами. Але наполеглива праця із дитиною принесе лише солодкі результати: взаємоповагу, відданість, відповідальність. Більшість дітей, які виросли без батьківського піклування, мріють створити свої родини, які були б дружними і міцними.

 Велика радість – це люблячі мама і тато, турботливі дідусі та бабусі, щирі сестрички і братики. Можливо, ви й не замислювалися, але найбільше горе – це втрата близької людини. У таких ситуаціях нам здається, що відриваємо частинку своєї душі. А радіємо, коли народжується маленька дитина, членів родини стає більше. Немає нічого прекраснішого, ніж родинні зустрічі, спільна вечеря та щира розмова із батьками.

  Лише 30 % сучасних родин вважать себе щасливими. Ця статистика вражає. Тож варто не просто створювати сім’ю, а будувати міцну опору , яка б підтримала в будь-який момент.

  Дітям слід поважати батьків, адже їх не обирають. Вони є Божим дарунком для кожного. Якщо виникають якість сімейні негаразди, слід негайно їх вирішувати. Все починається із родини. Тільки ті люди, які виросли у повноцінній і турботливій сім’ї, можуть побудувати сильну державу.

  Тому, цінуйте, любіть, поважайте, підтримуйте один одного. Пам’ятайте, що земля без води – мертва, а людина без сім’ї – пустоцвіт!

  В. о. директора Л. ГОНЧАРУК

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь