Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідування сімей

Дата: 03.06.2020 11:50
Кількість переглядів: 246

Фото без опису  02 червня 2020 року в. о. директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Студенянської сільської ради» спільно з начальником служби у справах дітей Студенянської сільської ради відвідані сім'ї в яких виховуються діти з інвалідністю.

  Під час відвідування встановлено, що майже всі батьки належним чином виконують свої батьківські обов'язки. Адекватно сприймають особливості дитини-інваліда, намагаються розвивати їх потенціал, постійно шукають нові шляхи, методи, прийоми, засоби їх навчання та виховання. Також вони оптимістично налаштовані, надають моральну підтримку іншим батькам. Вміють оптимально розподіляти життєвий час, знаходять можливості для власного особистісного розвитку.

  Сім'ї потребують значних витрат на медичні та психологічні заходи. Кошти, які отримують від держави на хвору дитину складають лише маленьку долю витрат на її лікування і догляд. Проблема матеріальних нестатків є дуже гострою і важкою тому, що мати, здебільшого не працює, зайнята доглядом за дитиною.

  Спеціалістами проведені бесіди з сім'ями та доведена інформація стосовно нової соціальної послуги тимчасового відпочинку для батьків або осіб, які їх замінюють, що здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю.

  В. о. директора Л. Гончарук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь