Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 липня - український День родини

Дата: 08.07.2020 12:08
Кількість переглядів: 325

Фото без опису  Український День родини відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Святкування цього дня встановлено на 8 липня – день Петра і Февронії, християнських покровителів сім'ї та шлюбу. Мета свята – популяризація сімейних цінностей, укріплення родинних стосунків, розвитку сімейних традицій та забезпечення виховання дітей у родинному колі.

  Родина являє собою організовану соціальну групу, а її представники пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтворенні. Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних і державних цінностей.

  Родина – це місце та умова постійної реалізації власного досвіду, знань, без яких неможлива наступність поколінь.

  Зростання авторитету сім’ї у суспільстві, зміцнення сімейних цінностей та родинних зв’язків є важливим пріоритетом державної політики.

  Саме з сім’ї починається формування людини як особистості і громадянина, виховання її людських якостей. Для дитини сім’я — це середовище, що впливає на її психічний та фізичний, емоційний та інтелектуальний розвиток. Родина як джерело любові, поваги до ближнього є тією початковою ланкою, на якій будується і тримається держава.

  Родина завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. В родині вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. Мати міцну, дружну родину у всі часи було і є почесним. Повага до батьків, любов до дітей — ці родинні традиції передаються українцями із покоління в покоління.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь