Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З метою реалізації державної політики

Дата: 31.08.2020 12:02
Кількість переглядів: 251

Фото без опису  З метою реалізації державної політики щодо соціального захисту прав і законних інтересів дітей, 28 серпня 2020 року, службою у справах дітей Студенянської сільської ради організовано проведення чергового засідання Комісії з питань захисту прав дитини. Засідання проходило під головуванням заступника сільського голови Студенянської сільської ради Валентини Ружицької.

  На засіданні Комісії розглянуто ряд питань, зокрема: про зарахування дітей до Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат; про взяття під соціальний супровід сім’ї, що потрапила в складні життєві обставини та питання доцільності відібрання без позбавлення батьківських прав малолітніх дітей у даній сім’ї; про оздоровлення дітей пільгових категорій Студенянської об’єднаної територіальної громади. Слухались питання про роботу КП «Медичний центр первинної медико-санітарної допомоги Студенянської сільської ради Вінницької області» щодо виявлення кризових сімей, нагляд за дітьми до 1 року; співпраця з соціальними службами; про роботу з питань контролю за станом здоров’я дітей, які перебувають під опікою.

  Усі питання, які заслуховувалися на комісії, попередньо детально вивчені, підготовлені до розгляду на підставі підтверджуючих документів, що дало змогу комісії прийняти компетентні та виважені рішення спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь