Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Міжнародного дня прав жінок і миру в Студенянській ОТГ

Дата: 15.03.2018 16:39
Кількість переглядів: 788

  Міжнародний жіночий день - 8 Березня, свято весни і підвищеної уваги до жінки. Недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає, природа починає прокидатись. Це свято завжди асоціюється з ніжністю та теплом, але найбільше - з жіночою красою та материнською ласкою.

  Працівниками закладів культури Студенянської об’єднаної громади було підготовлено та проведено ряд заходів присвячених Міжнародному жіночому дню.

  В Студенянському Будинку культури пройшла конкурсно – розважальна програма «Моя мама – найкраща». До участі у святі були запрошені мами зі своїми дітками. Веселе вийшло свято: учасники приймали участь у різноманітних веселих конкурсах, демонстрували таланти свої та своїх дітей змагаючись за почесне звання «найкращої мами». Між конкурсами учасники художньої самодіяльності Будинку культури розважали усіх присутніх своєю творчістю. Усі мами, які брали участь в конкурсно – розважальні програмі, виявились найкращими, адже для кожної дитини її мама – найкраща. Не забули також привітати матерів, сини яких є учасниками АТО. Заступник голови сала Ружицька В.Г. привітала усіх представниць прекрасної половини людства з Міжнародним жіночим днем, а учасників свята нагородила грамотами та цінними подарунками. Усім присутнім сподобалось свято, глядачі подякували організаторам бурхливими оплесками.

  «Жінка – берегиня роду» саме під такою назвою пройшло святкування Міжнародного жіночого дня в Гонорівському будинку культури. Українське село – колиска нашого народу, а сільські жінки є берегинями роду, традицій, мови, віри та звичаїв українців. Саме вони, жінки-матері, дали життя та виховали дітей, що стали видатними людьми нашого народу. Усе життя жінки – матері проходить разом із піснею. Саме таких сільських жінок учасники художньої самодіяльності Будинку культури вітали зі святом весни і для них виконували українські народні та сучасні пісні. Староста села Солейко Ф. Г. також привітав усіх жінок зі святом, побажавши їм здоров’я, любові та сімейного затишку. Велику увагу було приділено матерям учасників АТО, їх вітали квітами та музичними подарунками. Свято закінчилося найщирішими побажаннями добра, любові, здоров’я усім жінкам.

  В Брохвичанському сільському клубі до дні 8 березня проведене дитяче свято «З весною тебе мамо!» Учасники свята вітали своїх матусь зі святом весни віршами та піснями, дарували їм подарунки виготовлені своїми руками. Веселе сімейне свято сподобалось усім. Таке ж свято проведено в Червонополянському сільському клубі. В Чабанівському сільському клубі до Міжнародного жіночого дня проведено вечір відпочинку « Ти – жінка неповторна й чарівна».

  Дорогі жінки! Щиро вітаємо вас зі святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Низький уклін вам за натхненну працю у всіх сферах нашого суспільного життя, за сімейний затишок, який ви збагачуєте своєю ніжністю, теплотою і ласкою. Міцного вам здоров’я, радості, весняного настрою, достатку в родинах, творчого натхнення!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь