Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 жовтня Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2020 12:50
Кількість переглядів: 313

Фото без опису  Другий місяць осені починається з особливої дати. , проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

  Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

  За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. В Україні кожен 5 мешканець – це особа похилого віку, шоста їх частина- самотні люди. Половині із самотніх людей потрібна допомога в повсякденному житті, особливо сьогодні, коли для багатьох пенсіонерів основним джерелом існування є пенсія, розмір якої не забезпечує нормального життя.

  Турбота про громадян похилого віку, інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

  Люди похилого віку - це люди, які піднялися на найвищі вершини життя. Найбільше їхнє багатство — досвід, знання, мудрість, вміння.

  Безмежна вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за високу громадянську свідомість, за гідний приклад для наслідування.

  Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного щастя, злагоди та добробуту! Нехай вогник родинного тепла — одвічне джерело любові та наснаги завжди зігріває Ваші серця.

  Висловлюємо вдячність голові правління СВК «Прогрес» Кучеру Олександру Григоровичу за надану благодійну допомогу з відзначення Міжнародного дня людей похилого віку. Директор Л. ГОНЧАРУК

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь