Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення Про проведення конкурсу на посади фахівців комунальної установи

Дата: 02.10.2020 11:16
Кількість переглядів: 403

Фото без опису  Оголошення Про проведення конкурсу на посади фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Студенянської сільської ради, Вінницької області

  Студенянська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Студенянської сільської ради (далі – ІРЦ):

  • вчителя-логопеда;
  • практичного психолога;
  • вчителя-дефектолога (олігофренопедагога);
  • вчителя-реабілітолога.

  Місце знаходження ІРЦ: с. Студена вулиця Соборна буд.44. Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007р. №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу МОН від 26.09.2005р. №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу МОН від 15.04.1993р. №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

  Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду педагогічного працівника ІРЦ може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

  Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до відділу освіти, культури, молоді та спорту Студенянської сільської ради (с. Студена вулиця Соборна, 29а) наступні документи:

  • копію паспорта громадянина України; • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме в
  • довільній формі;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії)документа (документів) про освіту із додатками,
  • присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

  Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

  Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становить 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору.

  Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору та відповідає за прийом документів: Королюк Наталя Ігорівна тел.097-48-88-560

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь