Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порядок денний пленарного засідання ІІ позачергової сесії 8 скликання Студенянської сільської ради

Дата: 14.12.2020 12:51
Кількість переглядів: 325

Фото без опису  Порядок денний пленарного засідання ІІ позачергової сесії 8 скликання Студенянської сільської ради

  1. Про початок реорганізації Болганської, Грабарівської, Кукулівської, Трибусівської сільських рад шляхом приєднання до Студенянської сільської ради. (Інформує Монастирська В.М., головний бухгалтер сільської ради).

  2. Про порядок виконання бюджетів Студенянської, Болганської, Грабарівської, Кукулівської та Трибусівської сільських рад до кінця бюджетного періоду 2020 року, та надання права першого та другого підписів. (Інформує Монастирська В.М., головний бухгалтер сільської ради).

  3. Про внесення змін до рішення Студенянської сільської ради від 20.12.2019 №644 «Про бюджет Студенянської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». (Інформує Монастирська В.М., головний бухгалтер сільської ради).

  4. Про надання попередньої згоди на прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Піщанського району до комунальної власності територіальної громади Студенянської сільської ради. (Інформує Королюк Н.І., начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту сільської ради).

  5. Про припинення діяльності дошкільного навчального закладу (дитячий садок) «Цікаве сонечко» Грабарівської сільської ради Піщанського району Вінницької області. (Інформує Королюк Н.І., начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту сільської ради).

  6.Земельні питання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь