Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 16.12.2020 16:12
Кількість переглядів: 365

Фото без опису  Під головуванням заступника сільського голови Анатолія Максименюка 16.12.2020 р. відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Студенянської сільської ради.

  Розглянуто 5 питань, а саме: про розгляд заяви щодо встановлення порядку побачення та участі у вихованні дитини; про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на ім’я неповнолітньої; звіт служби у справах дітей Студенянської сільської ради про виконання заходів із захисту прав дітей різних категорій за 2020 рік; принципи, основні напрямки роботи фахівця із соціальної роботи Студенянської сільської ради. Соціальний супровід сімей. Результативність; про зняття із соціального супроводу.

   У роботі комісії взяли участь керівники структурних підрозділів Студенянської сільської ради, відповідно до затвердженого складу комісії та запрошені батьки, стосовно яких розглядались питання.

  За результатами комісії прийняті виважені рішення з метою захисту прав та інтересів дітей.

  Начальник служби Сомик Д. О.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь