Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання!

Дата: 13.01.2021 13:24
Кількість переглядів: 335

Фото без опису  Увага! Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання!

  Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, які бажають пройти пробне ЗНО на території Вінницької області, триватиме на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти з 5 до 19 січня 2021 року.

  Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

  У 2021 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 10 квітня.

  Кожен учасник / учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО з таких предметів: українська мова, українська мова і література, історія України, математика (завдання рівня стандарту), математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

  Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки.

  Окрім участі в пробному ЗНО з одного навчального предмету, кожен зареєстрований учасник / учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

  Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику / учасниці потрібно занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10-14 квітня.

  Для тих, хто скористається такою можливістю, результати пробного ЗНО будуть оприлюднені в особистих кабінетах учасників 16 квітня.

  Звертаємо увагу, реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь