Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Студенянській громаді

Дата: 20.02.2021 10:06
Кількість переглядів: 1576

Фото без опису  19 лютого в Студенянській громаді пройшли заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. Уже минає сьома річниця від трагічних і героїчних подій на Майдані. Сумний список Небесної Сотні відкрився 22 січня 2014 року, коли від вогнепальних поранень під час сутичок у центрі столиці загинули активісти Майдану. До 18 лютого 2014 року вже налічувалось 9 загиблих. З 18 по 21 лютого на Майдані загинуло найбільше людей – 84 герої, після 21 лютого – ще 18. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують своїх синів і дочок, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

  Сільський голова Олексій Кирнасівський та працівники Студенянької сільської ради долучились до заходів з вшанування подвигу людей, які віддали своє життя під час Революції Гідності. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, поіменно згадали всіх Героїв Небесної Сотні. Усі бажаючі мали змогу долучитися до акції «Ангели пам’яті».

  Цього дня в загальноосвітніх навчальних закладах громади проведено інформаційно-просвітницькі, виховні заходи: «Герої нашого часу», «Янголи не вмирають». У бібліотеках оформлено книжкові виставки «У нашій пам’яті вони залишаться назавжди».

  Вічна слава героям!

  Герої не вмирають!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь