Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо упередження шахрайських дій!

Дата: 23.03.2021 11:51
Кількість переглядів: 325

Фото без опису  Знову мають місце випадки вчинення шахрайських дій невідомими особами, від імені працівників органів структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області, в тому числі керівників структурних підрозділів, з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності зареєстрованих на території обслуговування.

  Телефонні «вимагачі» постійно удосконалюють свої незаконні схеми «виманювання» грошових коштів з платника податків, зокрема здійснюють телефонні дзвінки або ж надсилають смс – повідомлення директорам суб’єктів господарської діяльності, які зареєстровані як платники податків на території області та під виглядом керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області пропонують за «матеріальну допомогу» уникнути перевірок, які нібито мають проводитись працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області. Хочете уникнути перевірок –перерахуйте «матеріальну допомогу» на банківський рахунок. При чому, суми так званої «матеріальної допомоги» чи малі, іноді сягають від 500 до 2000 доларів.

  Враховуючи те, що викладені факти підривають авторитет ГУ ДПС у Вінницькій області та знижують рівень довіри до працівників органів податкової служби з боку суб’єктів господарської діяльності, просимо у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під видом працівників територіальних органів ДПС або нібито від їхнього імені, здійснювати комплекс заходів, щодо їх припинення, та негайного звернення в органи поліції Вінницької області з метою встановлення та притягнення винних осіб до відповідальності.

  Уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Людмила СУЗАНСЬКА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь