Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошення до участі у Конкурсі

Дата: 30.03.2021 13:32
Кількість переглядів: 335

Фото без опису  1. Громадська організація «Центр розвитку Студенянської громади» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують кваліфікованих експертів з доброю репутацією надати цінові пропозиції для виконання таких видів послуг у межах проєкту «Гендерно - чутливе планування безпечних публічних просторів, як відповідь на виклики пандемії COVID -19» ( Вінницька область, Тульчинський р-он, с. Студена, вул Соборна , 42):

  • Розробка «Стратегії сталого розвитку Студенянської ОТГ з акцентом на стимулювання розвитку туризму (в т.ч. транскордонного) на період до 2030 року»;
  • Розробка «Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії сталого розвитку Студенянської ОТГ з акцентом на стимулювання розвитку туризму (в т.ч. транскордонного) на період до 2030 року.

  Експерти/підрядники повинні мати досвід надання схожих послуг.

  2. Технічне завдання можна безкоштовно отримати за такою адресою: Вінницька область, Тульчинський р-он, с. Студена, вул Соборна , 42.

  3. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути надіслані в електронному вигляді з печатками і супроводжуючими документами на електронну пошту або за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 12-00 14 квітня 2021 р., після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

  4. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: +380966195704 Валентина.

  Інформація (Завантажити)

  Технічне завдання (Завантажити)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь