Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні робочої групи Студенянської територіальної громади розглянуто проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Студенянської територіальної громади»

Дата: 07.04.2021 06:31
Кількість переглядів: 804

Фото без опису  05 квітня 2021 року в приміщенні Студенянської сільської ради відбулося засідання робочої групи на якій розглянуто проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Студенянської територіальної громади». В роботі групи взяли участь : сільський голова Олексій Кирнасівський, заступник голови Анатолій Максименюк, секретар ради Вадим Мазурик, начальник фінансового управління Вікторія Монастирська, начальник відділу виконання доходів і видатків Наталя Шпатар, директор ПСП «Промінь» Ігор Тимчак, голова ТГ «Світоч» Вадим Васалатій, головний бухгалтер СВК »Прогрес» Іван Клівець, старший державний ревізор-інспектор Крижопільського відділу податків і зборів з юридичних осіб Зоя Патлачук, головний державний ревізор-інспектор Крижопільського відділу податків і зборів з юридичних осіб Євген Кульчицький, приватний підприємець Олексій Палій.

  - Це попереднє обговорення цього проекту після чого ми опублікуємо його на сайті територіальної громади для отримання пропозицій. Потім буде ще одне обговорення з урахуванням пропозицій та зауважень. Далі дане рішення буде направлено на розгляд Державної регуляторної служби України, і лише тоді це питання буде і винесено на розгляд сесії,- зазначила очільниця фінансового управління Студенянської сільської ради Вікторія МОНАСТИРСЬКА.

  За словами Вікторії Монастирської ставки податків та зборів на 2022 рік залишилися фактично на рівні ставок, які були встановлені у Студенянській сільській раді . Спеціалісти фінансового управління провели аналіз ставок податків та зборів, які діють у селах громадами, і в деяких громадах вони були навіть більшими в порівняні із Студенянською сільською радою. В ході зсідання досягнуто баланс інтересів органу місцевого самоврядування та платників місцевих податків і зборів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь