Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу

Дата: 21.04.2021 13:37
Кількість переглядів: 288

Фото без опису  Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора КЗ «Студенянська Публічна бібліотека» Студенянська сільська рада з 21.04.2021 року оголошує конкурс на посаду директора комунального закладу «Студенянська Публічна бібліотека»

  Студенянської сільської ради Вінницької області.

  Повна назва закладу культури: комунальний заклад «Студенянська Публічна бібліотека» Студенянської сільської ради Вінницької області.

  Місце знаходження закладу культури: 24715, Вінницька область, Тульчинський район, с. Студена, вул. Соборна, 31

  Вимоги до кандидата: повна, або базова вища освіта за напрямом «Бібліотечна справа», стаж бібліотечної роботи не менше одного року, або стаж роботи в інших сферах не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

  Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу, подають такі документи (особисто або на поштову чи електронну адресу відділу освіти, культури, молоді та спорту Студенянської сільської ради):

  • заяву про участь у конкурсі, з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональни даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • оригінали та копії документів про вищу освіту (у разі подання документів особисто), або копії документів засвідчені у встановленому законом порядку;
  • оригінали та копії документів, що посвідчують особу та ідентифікаційного коду (у разі подання документів особисто), або копії документів засвідчені у встановленому законом порядку;
  • копію трудової книжки;
  • рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • проєкт програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

  Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

  Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

  Документи приймаються: відділ освіти, культури, молоді та спорту Студенянської сільської ради, 24715, Вінницька обл., Тульчинський р-н., с. Студена, вул. Соборна, 29А тел. 0974826309.

  E-mail: okms_studena_sr@ukr.net

  Додаткова інформація за телефоном 0974826309 Бабина І.В.

  Конкурсний добір проводиться публічно. Матеріали засідань конкурсної комісії розміщуються на офіційному веб-сайті Студенянської сільської ради. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів, про що повідомляється кандидатів. На другому засіданні конкурсна комісія заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку КЗ «Студенянська Публічна бібліотека» на один і п’ять років, проводить співбесіду з кандидатами.

  Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті Студенянської сільської ради та в інший спосіб.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь