Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи в Студенянській територіальній громаді

Дата: 24.04.2021 05:57
Кількість переглядів: 726

Фото без опису  26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з моменту страшної техногенної катастрофи, величезної екологічної трагедії світового масштабу на Чорнобильській АЕС.

  Ці роковини – привід нагадати суспільству про жахливі наслідки катастрофи минулого сторіччя. Про героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків Чорнобильської траедії, які ціною свого життя і здоров’я рятували людство від згубних наслідків Чорнобильської катастрофи – катастрофи планетарного масштабу, за що заслуговують на велику вдячність та шану. Серед ліквідаторів жителі Студенянської територіальної громади: Баюш В.І., Кирста Г.М., Кордонський А.А., Стременюк М.Я., Славінський В.А., Дерев’янко Л.М., Пиріжок О.В., Тарнагродський О.В., Хоміцький Д.М., Пасічник Д.В.; переселенці та потерпілі в наслідок Чоробильської катастрофи: Кравець О.С., Кравець В.М., Жовтенко Н.Г. ліквідатори, яких зараз з нами, нажаль, немає: Сорока О.О., Кірєєв О.В., Яремчук А.В., Римар В.П., Малюта М.М., Скулькевич В.В., Білінський В.В., Попов В.М.

  23 квітня в Студенянській територіальній громаді пройшли урочистості з відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Зі словами привітань та вдячності до «чорнобильців» звернувся заступник сільського голови Анатолій Максименюк. Усіх загиблих, у тій страшній трагедії, вшанували хвилиною мовчання. Працівники та учасники художньої самодіяльності КЗ «Центр культури і дозвілля Студенянської сільської ради» підготували для запрошених тематичний захід.

  Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.

  Бажаємо кожному з Вас, шановні ліквідатори та постраждалі в наслідок Чорнобильської трагедії міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь