Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-курс для розвитку бізнес-навичок молоді «Можливості для самозайнятості молоді із сільської місцевості»

Дата: 17.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 272

Фото без опису  Нагадуємо, що рамках проєкту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), який координується ВОАОМС, було запущено, розроблений європейськими експертами, онлайн-курс для розвитку бізнес-навичок молоді «Можливості для самозайнятості молоді із сільської місцевості». Навчальні матеріали знаходяться у вільному доступі на платформі http://journeyeplus.eu/uk/courses

  Окрім цього ми проводимо дослідження серед підприємницької молоді на тему: «Напрямки, де тобі бракувало/бракує знань та навичок у бізнесі» - https://forms.gle/GAAKyQPUzEYrpjsR8

  Таке ж дослідження ми проводили у 2018 році: ще до пандемії та нових викликів. Ситуація для когось стала стресом, а для інших - можливістю. На основі результатів ми в рамках проєкту JOURNEY/erasmus+ ми спільно з партнерами створимо навчальний курс та запросимо відповідних експертів.

  Інформуючи Вас про викладене вище, прошу сприяти поширенню інформації про онлайн-курс та посилання на участь в дослідженні серед осіб та організацій Ваших громад, котрі потенційно зацікавлені в проходженні навчального курсу та участі у запланованих тренінгах.

  Новини щодо навчального курсу поширюються на сторінці проєкту https://www.facebook.com/JOURNEYerasmusplus/

  Контактні особи: Ольга Олійник – координатор проєкту (+38(096)679-28-47), Вікторія Захарчук (+38(098)750-86-00), Ірина Лезнівська (+38(068)552-97-17.

  *Для довідки: проект «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth» – «JOURNEY» реалізується координатором – Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ в партнерстві з іншими організаціями з України, Італії, Франції, Польщі, Грузії та Азербайджану та має на меті сприяння зниженню рівня безробіття та сприяння розвитку підприємницького потенціалу сільської молоді в країнах Східного партнерства.

  Більше інформації про діяльність в рамках проєкту на сайті ВОАОМС _ http://sg.vn.ua/category/informatsiya-pro-proekt-2/

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь