Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація проєкту ПРООН «Гендерно-чутливе планування безпечних публічних просторів як відповідь на виклики пандемії COVID-19»

Дата: 19.07.2021 11:59
Кількість переглядів: 885

  Рухаємося вперед в плані практичної реалізації проєкту ПРООН «Гендерно-чутливе планування безпечних публічних просторів як відповідь на виклики пандемії COVID-19 (капітальний ремонт благоустрою території сільського парку по вул. Соборна в с. Студена Піщанського району Вінницької області)».

  До відома жителів територіальної громади інформуємо про те, що проект реалізується за кошти Програми Розвитку ООН в Україні – 778,870 тис. грн., кошти Державного бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, за підтримки Народного депутата України Геннадія Вацака) – 870,911 тис. грн., коштів обласного бюджету (Конкурс «Комфортні громади») – 291,721 тис. грн. та коштів Студенянської територіальної громади – 123,740 тис. грн.

  На сьогодні, за рахунок грантових коштів, які надійшли на рахунок Громадської організації «Центр розвитку Студенянської громади), завезена частина паркового обладнання, решта поставок планується на 22 липня, а також розпочинаються роботи по встановленню паркового обладнання та дитячого ігрового майданчика, а саме проводяться роботи по підготовці площадки для встановлення вуличних спортивних тренажерів. На минулому тижні проведені підготовчі роботи по встановленню камер відео спостереження.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь