Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація проєкту ПРООН «Гендерно-чутливе планування безпечних публічних просторів як відповідь на виклики пандемії COVID-19»

Дата: 19.07.2021 11:59
Кількість переглядів: 895

Фото без опису  Рухаємося вперед в плані практичної реалізації проєкту ПРООН «Гендерно-чутливе планування безпечних публічних просторів як відповідь на виклики пандемії COVID-19 (капітальний ремонт благоустрою території сільського парку по вул. Соборна в с. Студена Піщанського району Вінницької області)».

  До відома жителів територіальної громади інформуємо про те, що проект реалізується за кошти Програми Розвитку ООН в Україні – 778,870 тис. грн., кошти Державного бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, за підтримки Народного депутата України Геннадія Вацака) – 870,911 тис. грн., коштів обласного бюджету (Конкурс «Комфортні громади») – 291,721 тис. грн. та коштів Студенянської територіальної громади – 123,740 тис. грн.

  На сьогодні, за рахунок грантових коштів, які надійшли на рахунок Громадської організації «Центр розвитку Студенянської громади), завезена частина паркового обладнання, решта поставок планується на 22 липня, а також розпочинаються роботи по встановленню паркового обладнання та дитячого ігрового майданчика, а саме проводяться роботи по підготовці площадки для встановлення вуличних спортивних тренажерів. На минулому тижні проведені підготовчі роботи по встановленню камер відео спостереження.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь