Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація для сільськогосподарських виробників та інших зацікавлених підприємств, установ та організацій

Дата: 03.09.2021 17:19
Кількість переглядів: 366

Фото без опису  Інформація для сільськогосподарських виробників та інших зацікавлених підприємств, установ та організацій, що працюють на території громади.

  Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації повідомляє, що 9 вересня 2021 року у м. Львів відбудеться форум «Аграрний експорт 2021 в контексті Європейського зеленого курсу».

  Захід проводиться в рамках реалізації проекту Технічної Допомоги на підтримку впровадження операції «Основний кредит для аграрної галузі — Україна» Європейського Інвестиційного Банку.

  На форумі будуть обговорені теми щодо тенденцій українського експорту, вимог та особливостей контролю за якістю агропродукції від поля до імпортера, супроводу імпортерів у країнах ЄС, інструментів та програм підтримки імпортерів олійних та зернових культур у країнах ЄC, виходу на зовнішні ринки та розвитку експортного потенціалу, змін для аграріїв у рамках Європейського зеленого курсу, досвіду експорту органічної продукції.

  Детальну інформацію про форум, програму, спікерів можна переглянути: на сайті Проекту за nocuлaннямhttps://ïorumuafata. uafata.orq. ua/1vivma на ФБ — сторінці: https://www.facebook.com/uafataforum/,a також в регіонального партнера Проекту— Агенції регіонального розвитку Вінницької області (тел. (0432) 575724, e-mail:ardvin.orд@gmai1.com ) .

  Участь у форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації, яку можна здійснити, заповнивши анкету до 5 вересня за посиланням: https://forms.qle/4Ws1HcwBQyhqPn2h8.

  Лист

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь