Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вінницькою обласною Радою оголошено конкурс «Комфортні громади» на 2022 рік

Дата: 07.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 293

Фото без опису  Відповідно до умов Конкурсу, з метою популяризації участі громадських ініціатив у житті та розвитку територіальної громади, підвищення рівня залученості громадян до вирішення соціальних та економічних проблем громади, зростання інформованості жителів про діяльність органів місцевого самоврядування та визначення найкращих проєктів, шляхом прямого волевиявлення жителів територіальної громади, перший етап проводить відбіркова комісія, затверджена розпорядженням сільського голови.

  Подавати проєкти можуть фізичні особи віком від 18 років, які є громадянами України та проживають та/або зареєстровані у Студенянській територіальній громаді.

  Терміни подання проектів на розгляд відбіркової комісії з 15 жовтня по 15 листопада 2021 року.

  Комісія, протягом 10 календарних днів з дня закінчення подання проєктів на І етап Конкурсу, здійснює перевірку проєктів на відповідність вимогам Конкурсу. Результати перевірки вносяться в протокол і ці проєкти розміщуються на офіційному сайті громади та у соціальних мережах, інформаційних дошках з інформацією про проведення подальшого голосування.

  1. Автори проєктів самостійно організовують інформаційні заходи щодо власних проєктів з метою отримання якомога більшої підтримки жителів громади.

  2. Голосувати мають право жителі територіальної громади віком від 18 років.

  3. Одна людина може проголосувати один раз за один проєкт.

  4. Голосування за проєкти здійснюється шляхом заповнення бланку для голосування в пунктах голосування (час для голосування, кількість, місце голосування та його адреса встановлюються Комісією) і повідомляється жителям громади через публікації на сайті, дошках оголошень.

  5. Результати голосування по кожному окремому проєкту підсумовуються і зазначаються у протоколі засідання Комісії. Проєкти, що набрали найбільшу кількість голосів жителів громади допускаються до участі у ІІ етапі Конкурсу.

  6. До участі в ІІ етапі Конкурсу приймаються не більше 2-х проєктів від територіальної громади.

  7. Якщо проєкти набрали однакову кількість голосів, то рішення приймається Комісією, шляхом голосування.

  8. Засідання відбіркової комісії сільської ради щодо технічного відбору проектів та допуск проектів до голосування відбувається з 15 по 25 листопада 2021 року.

  9. Голосування за проєкти відбувається з 25 листопада по 5 грудня 2021 року (15 днів).

  10. Проєкти, які набрали найбільшу кількість голосів за результатами І етапу Конкурсу, підлягають для оформлення та подання на ІІ етап Конкурсу відповідною місцевою радою до 17 грудня 2021 року.

  11. Напрямки проектів:

  «Безпечна та доступна громада» - впровадження сучасних цифрових технологій та рішень для підвищення рівня безпеки та добробуту жителів громади.

  «Здоров’я жителів громади» - здійснення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я (первинного та вторинного рівня) задля забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення області.

  «Сучасна громада» - розвиток культурної, спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку, інше.

  «Спроможна громада» - економічний розвиток громад, розвиток малого підприємництва.

  12. Зразок форми для подання проектів. (Завантажити)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь