Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Все про вакцинацію від COVID-19 в Україні

Дата: 02.11.2021 15:18
Кількість переглядів: 1267

Фото без опису  Вакцини

  Наразі для вакцинації в Україні використовують та планують використовувати вакцини знаних у світі розробників і виробників

  AstraZeneca

  AstraZeneca (Covishield, SKBio) індійського, корейського та італійського виробництва — це векторна вакцина, яку розробив Оксфордський університет та британсько-шведська компанія AstraZeneca. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 12 тижнів. Першу і другу дозу можна отримати вакциною AstraZeneca, виробленою на різних майданчиках. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання

  Докладніше про вакцину →

  Coronavac

  CoronaVac/Sinovac Biotech — це інактивована вакцина, розроблена китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 14-28 днів Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання.

  Докладніше про вакцину →

  Moderna

  Moderna — це мРНК-вакцина, розроблена американською фармацевтичною компанією Moderna. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання.

  Докладніше про вакцину →

  Де вакцинуватися?

  Постійний пункт вакцинації Щоденно з 9.00 до 16.00 вул. Соборна, 11А, с. Студена, ( приміщення Центру надання первинної медико-санітарної допомоги) вул. Шкільна, 8, с. Кукули, понеділок, з 9.30 до 13.00 (приміщення ФАП) вул. Коцюбинського, 1, с. Болган, середа, з 9.30 до 13.00(приміщення ФАП) вул. Центральна, 10, с. Грабарівка, четвер, з 9.30 до 11.00(приміщення ФАП) вул. Шкільна, 3, с. Трибусівка, четвер, з 11.30 до 13.00(приміщення ФАП) вул. Центральна, 45, с. Гонорівка, п’ятниця, з 9.30 до 13.00 (приміщення ФАП)

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь