Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу

Дата: 26.04.2022 18:20
Кількість переглядів: 362

Фото без опису  Відзначення Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу

  Сьогодні Україна відзначає Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. Це трагічна сторінка в історії нашої держави. Сумна сторінка, печальна, тому що вона пов’язана з людським життям

  В Студенянській територіальній громаді відбувся урочистий захід присвячений 36-й річниці аварії на ЧАЕС. Зі словами вдячності до присутніх звернувся заступник сільського голови Анатолій Максименюк. Завдяки мужності та самовідданості людей, які стали на боротьбу з вогненним драконом світ врятовано від ядерного смерчу. Ми схиляємо свої голови перед їхнім подвигом. Глибока їм вдячність, висока і світла шана .Серед них ліквідатори аварії та постраждалі в наслідок Чорнобильської катастрофи Студенянської територіальної громади: Баюш В.І., Кирста Г.М., Кордонський А.А., Стременюк М. Я., Славінський В. А., Дерев’янко Л.М., Пиріжок О.В., Тарнагродський О.В., Пасічник М.В., Кравець В.М., Кравець О.С., Жовтенко Н.Г. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять ліквідаторів, яких уже з нами немає: Сорока О.О., Кірєєв О.В., Римар В.П., Малюта М.М., Скулькевич В.В., Білінський В.В., Попов В.М., Хоміцький Д.М.

  36 років тому українці вели нерівний бій з радіацією, сьогодні в Україні триває війна, яку розпочала росія. Знову вогняна курява збудила на десятиліття заспокоєний Чорнобиль. Знову гинуть кращі сини України, наші Герої. Ми віримо в Збройні Сили України, віримо в ПЕРЕМОГУ!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь