Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні в Студенянській територіальній громаді провели в останню путь Негара Іллю Борисовича

Дата: 24.05.2022 15:57
Кількість переглядів: 397

Фото без опису  Сьогодні в Студенянській територіальній громаді провели в останню путь жителя с. Болган - Негара Іллю Борисовича, який героїчно загинув під час виконання бойового завдання, до останнього залишаючись відданим та непохитним захисником українського народу.

  Ілля Борисович народився 3 жовтня 1991 року в с.Болган Піщанського району Вінницької області. З малих літ мріяв про небо та військову авіацію, тому твердо вирішив якою буде його майбутня професія, вступивши до Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Майор Ілля Негар набув бойового досвіду під час участі в Операції об’єднаних сил у 2018 та 2020 роках.

  Льотчик, Негар Ілля Борисович був старшим штурманом авіаційної ескадрильї, ніс службу в 7-й бригаді тактичної авіації іменні Петра Франка.19 травня 2022 року окупант обірвав політ українського бомбардувальника Су-24М, в якому були Ілля Борисович та його товариш, військовий побратим, командир авіаційної ескадрильї, підполковник Ігор Віталійович Хмара.

  З початку широкомасштабної російської агресії у складі екіпажу льотчики виконали 14 бойових вильотів, знищили десятки одиниць військової техніки, сотні рашистських окупантів.

  За особисту мужність і самовіддані дії, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій Присязі, Указом Президента України майор Негар Ілля Борисович відзначений державною нагородою - орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

  Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати, висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вічна пам'ять Захиснику України!

  Ми пам’ятаємо і не забуваємо!

  Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті…

  Вічна пам’ять і слава Герою!

  Слава Україні!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь