Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За попередню добу у Вінницькій області транзитом розміщено 86 осіб

Дата: 07.06.2022 14:06
Кількість переглядів: 209

Фото без опису  За попередню добу у Вінницькій області транзитом розміщено 86 осіб

  За попередню добу у Вінницькій області транзитом розміщено 86 осіб, з них 4 дітей. Біженці перемістились з Київської області,Луганської, Харківської, Сумської, Житомирської,Донецької, Миколаївської, Одеської, Кіровоградська, Хмельницької, Криворізької, Черкаської,Запорізької, Черкаської.

  Також із міст: Харків, Херсон, Буча, Прилуки, Балаклія, Щастя, Одеса, Ворзель, Рубіжне,Бориспіль, Чугуїв, АРК Крим, Івано-Франківськ, Дніпродзержинськ, Севастополь, Мелітополь, Ірпінь, Чернігів, Слов'янськ, Дніпро, Гостомель, Волноваха, Ізюм, Кривий Ріг, Вишневе, Біла Церква, Полтава, Попасне, Маріуполь, Вижгород, Бровари, Суми, Краматорськ, Лисичанськ.

  На постійному проживанні з 24.02.2022 перебуває 171 619 внутрішньо переміщених осіб, з них 1435 - маломобільні та 51 961 дитина.

  Вільних місць для розміщення ВПО - 1508.

  Станом на 10.00 07.06.2022 органами соціального захисту видано 175 886 довідок про взяття на облік як внутрішньо переміщені особи, з них 4 047- скасовано у зв’язку з поверненням на постійне місце проживання.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь