Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

України отримала статус кандидата у члени ЄС – це наближає нашу перемогу і надає оптимізму для розвитку митної галузі області, – Сергій Борзов, вітаючи митників Вінниччини з професійним святом

Дата: 24.06.2022 15:26
Кількість переглядів: 232

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов  привітав сьогодні працівників Вінницької митниці з нагоди професійного свята - Дня митника України та державного свята - Дня Конституції.

Слідуючи викликам  військового часу, працівники української митниці щодня йдуть на свій фронт: наповнюють бюджет, здійснюють митне оформлення гуманітарних вантажів, припиняють порушення митних правил, стримуючи потік контрабанди в країну, а також зміцнюють митну систему, відповідно до європейських стандартів.

Від початку військової агресії рф  23 працівники  Вінницької митниці мобілізовані до лав Збройних сил України, частина з них вже перебуває в зоні бойових дій.

Гордість за потужний внесок Вінницьких митників у економічну стабільність регіону та у захист Вітчизни від ворогів прозвучала у вітальних зверненнях  керівників області.

«Честь, хвала і шана тим митникам, які знаходяться на сьогоднішній день в лавах ЗСУ та обороняють нашу державу,- зазначив  начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.- Я торік був у вас. У нас були великі плани на цей рік – мав бути реконструйований аеропорт «Вінниця». Як  ще один митний пост мав бути міст між Ямполем і Косеуць. Ми планували дуже багато добрих справ: розвивати нашу Вінниччину, адже вона є прикордонною областю. У нас працюють і в Ямполі, і в Могилів-Подільському митні пункти пропуску. Впевнений, все це ми реалізуємо найближчим часом після нашої перемоги. Я хочу побажати здоров’я  і  успіху Вам і вашим сім’ям . Переконаний,  вчорашня новина про те, що Україна стала кандидатом у члени ЄС, наближає нашу перемогу і це надає оптимізму щодо розвитку митної галузі».

В.о. начальника Вінницької митниці Тетяна Дудорова, вітаючи колектив з професійним святом та з 31-ю річницею від дня утворення державної митної служби України, підкреслила: «Зараз наша країна бореться не тільки з військовою агресією, а й з її економічними наслідками, тож саме від кожного з вас залежить наш спільний успіх, наша Перемога і майбутнє України. Українська митниця  має залишатися надійним захисником економічних інтересів нашої держави, стабільно забезпечувати поповнення державного бюджету задля реалізації державної політики, розвитку митної служби в європейському векторі».

Від депутатського корпусу обласної Ради вітання митникам з нагоди професійного свята  передав  перший заступник голови  Вінницької обласної Ради  Володимир Кістіон, зазначивши, що саме митники формують імідж держави, першими зустрічаючи усіх, хто перетинає державний кордон. Посадовець зазначив, що з величезним додатковим навантаженням, яке лягло на плечі працівників митниці після повномасштабного вторгнення  в Україну військ рф, вінницькі митники справляються з честю. Заступник Вінницького міського голови  Андрій Очеретний додав, що сильна економіка – це ключ від майбутнього  України і роль митниці у  економічному розвитку області та міста Вінниці є  надзвичайно важливою. Особливо відчутно це у період військового стану, коли на Вінниччину переїхали 30 підприємств із районів  активних бойових дій, 27 з яких уже розпочали роботу.

За значний особистий внесок у розвиток митної справи, реалізації державної митної політики, забезпечення митної безпеки та захисту економічних інтересів України, сумлінне виконання посадових обов'язків на високу службову дисципліну, з нагоди Дня митника України та Дня Конституції України, керівники області та м. Вінниці вручили працівникам Вінницької митниці Почесні грамоти  обласної військової адміністрації, Подяки Державної митної служби України, свідоцтва про присвоєння чергового спеціального звання та інші відзнаки.

До вітань приєднались голова Вінницької районної військової адміністрації Віталій Урдзік і голова Могилів - Подільської міської ради Геннадій Глухманюк.  Вітаючи митників із професійним святом, посадовці  подякували їм за плідну співпрацю та єдність у вирішенні фахових питань щодо перетину державного кордону конвоями гуманітарної допомоги. Крім цього, очільник  Могилів - Подільської міської ради вручив подяки колективу Вінницької митниці в особі в. о. начальника Вінницької митниці Дудорової Тетяни та заступнику начальника митного поста – начальника відділу митного оформлення № 1 митного поста «Дністер» Вінницької митниці Олегу Лукіянову за взаємодію та співпрацю, високий професіоналізм та  важливий вклад у розвиток митної галузі  Вінниччини та України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь