Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Автомобілі «швидких» для громад, дискусія депутатів-аграріїв та організація охорони громадського порядку в області - Сергій Борзов взяв участь у роботі 26 сесії обласної Ради

Дата: 24.06.2022 15:27
Кількість переглядів: 181

Депутати розглянули 9 питань порядку денного.Зокрема, про охорону громадського порядку на території Вінниччини; про передачу кисневого концентратора обласній дитячій лікарні; про встановлення  зони санітарної охорони на ділянці Черепашинецького родовища підземних вод та інші.

Сергій Борзов висловив вдячність депутатам, які підтримали ініціативу передати автомобілі «швидкої допомоги» Чечельницькій і Оратівській селищним територіальним громадам. 

«Спецтранспорт там потрібен  -  він допоможе оперативно та вчасно надавати невідкладну медичну допомогу місцевим жителям і переселенцям»,- підкреслив  очільник ОВА. 

Жваву дискусію викликало  запитання від депутатів-аграріїв щодо збуту зерна минулорічного врожаю, адже незабаром розпочинаються жнива. 

«Тут треба бути чесними і сільгоспвиробникам,- акцентував Сергій Борзов.-Так, держава шукає шляхи для вивезення зерна з України - порти заблоковані. Та підприємці, зі свого боку, мають платити податки. І не треба ховати нові машини, а старі віддавати на війну...Разом треба працювати на перемогу України»!- підсумував Сергій Борзов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь