Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримувати та допомагати людям, а особливо тим, хто вимушено залишили свої домівки – це наш обов’язок. Безпека та комфорт кожного – це основний пріоритет

Дата: 30.06.2022 11:18
Кількість переглядів: 196

Фото без опису
29 червня, за дорученням начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, Віталій Урдзік начальник Вінницької районної військової адміністрації спільно зі своїм заступником Оленою Футуймас провели виїзний прийом громадян в Лука-Мелешківській територіальній громаді.

Люди, що зібралися біля сільської ради уже чекали початку прийому, дехто з документами та уже готовими заявами, адже знали, що на зустріч приїдуть представники органів виконавчої влади, медицини, безоплатної правової допомоги.

Зі своїми запитаннями та проблемами  до представників районної влади звернулось близько 60 осіб. Звичайно, найбільше звернень було від вимушених переселенців. Серце зжималося від болю, коли слухали те, що довелося пережити цим людям. Одна сім’я виїжджаючи із Сєвєродонецька не змогли виїхати всією родиною, і з тими, хто не виїхали уже більше 15 днів зовсім немає зв’язку. Інша ж просить допомогти перевезти чоловіка інваліда. Є родина, в якої згоріли усі їх документи, тому просять допомогти відновити їх. Ще багато поточних питань вдалося вирішити одразу на місці - це допомога з працевлаштуванням, пільгові ліки, компенсація за комунальні послуги та ін.

Одразу після зустрічі ВПО передали продуктові набори від обласного гуманітарного штабу.

Приємно вразило, з якою вдячністю люди відгукуються про Вінницький район. Було сказано безліч слів подяки та віра в ЗСУ. А це підтверджує, що тільки спільними зусиллями ми наближаємо нашу перемогу.

Також під час візиту до територіальної громади Віталій Урдзік відвідав сім’ї загиблих героїв, та наголосив: «Ніхто і ніколи не вправі забувати тих, чиї діти, чоловіки, батьки віддали своє життя за мир та спокій нашої країни».

Інформацію про виїзні прийоми громадян начальника районної військової адміністрації Віталія Урдзіка можна дізнатися на офіційному сайті та сторінці фейсбук Вінницької районної державної адміністрації, або за номером 67-01-93.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь