Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергій Борзов: У податківців сьогодні важлива місія – прямий діалог і відверта розмова з аграріями, виробниками та підприємцями області задля наповнення бюджету в умовах воєнного стану

Дата: 02.07.2022 12:37
Кількість переглядів: 185

Фото без описуСьогодні, 1 липня, напередодні професійного свята, податківці Вінниччини приймали вітання від Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова та голови обласної Ради Вячеслава Соколового.

Відкриваючи збори, в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Оксана Домерат подякувала колективу підрозділу за високий професіоналізм, витримку та відданість роботі: «Незважаючи на важкі часи, бюджет країни наповнюється, адже ніхто із вас не склав руки, відсиджуючись  у безпеці».

Посадовиця також із вдячністю згадала воїнів-податківців, які з перших днів стали до лав захисників України та висловила віру, що вже скоро вони повернуться у рідний колектив, аби створювати фінансову міць держави.

Вітаючи колектив управління Державної податкової служби області з професійним святом, Сергій Борзов підкреслив:

«Наповнення бюджету – це пенсії, зарплати лікарям, вчителям, іншим працівникам бюджетних установ і організацій. Також виплата зарплат,  що суттєво підвищена,  нашим військовим. Ця спроможність цілком залежить від вас, тому дуже сподіваюсь на професійну комунікацію між тими, хто сплачує податки і податковою службою. У податківців сьогодні дуже важлива місія – прямий діалог і відверта розмова з нашими аграріями,  виробниками, підприємцями. Фінансовий моніторинг, який здійснюється керівництвом держави, показує, що на Вінниччину надія як на регіон, що має забезпечити фінансову стабільність, продовольчу безпеку держави. Тож ми не вважаємо себе тилом – ми друга лінія оборони»!

До вітань приєднався Вячеслав Соколовий, наголосивши, що  налагодження партнерства  і чіткої взаємодії між податковою службою  та бізнесом – це  додаткові фінансові ресурси надходжень до бюджету.

За сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Ради  відзначили кращих працівників податкової галузі регіону. Подяками  з нагоди Дня податківця України також відзначені працівники податкової служби, які зараз боронять  незалежність та суверенітет України на фронті. Запрошеним на свято їх дружинам зі словами подяки  вручили букети квітів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь