Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 серпня публічно презентували ?чат-бот «Старости ОТГ».

Дата: 19.08.2022 06:23
Кількість переглядів: 230

«Чат-бот є інструментом спрямованим на те, щоб допомогти старостам зорієнтуватися в щоденній роботі, охопити сотні потрібних консультацій одночасно», – Валентина Полтавець, виконавча директорка Всеукраїнської Асоціації ОТГ.

Чат–бот «Старости ОТГ» створений Всеукраїнською Асоціацією ОТГ в рамках Ініціативи «Підвищення професійного рівня та кваліфікації старост через обмін досвідом, навчання та діалог з центральними органами виконавчої влади». Ініціатива впроваджується Асоціацією ОТГ за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

«Чат-бот формує оперативний допоміжний ресурс для старост. Аби вони у будь-який момент роботи могли з’ясувати те чи інше питання і прийняти або запропонувати правильне управлінське рішення. З маленької ініціативи виросла велика робота, яка об’єднала всю Україну», – Олена Тертишна, керівниця Регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» у Дніпропетровській області.

Чат–бот «Старости ОТГ» – це унікальний інформаційний ресурс, створений з метою оперативного інформування старост територіальних громад щодо актуальних питань, які стосуються їхніх посадових обов’язків.

?«Важливо, щоби навіть після завершення Ініціативи сам чат-бот та фахова мережа продовжили свою роботу, що є одним із найважливіших результатів», – Віталій Федорак, молодший радник з розвитку спроможностей відділу сталого розвитку Програми «U-LEAD з Європою»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь