Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щорічна серпнева конференція освітян громади.

Дата: 30.08.2022 16:59
Кількість переглядів: 234

               Сьогодні відбулася щорічна серпнева конференція освітян громади в онлайн режимі "Освіта Студенянської громади в умовах воєнного стану: виклики і можливості". У роботі конференції взяли участь сільський голова Олексій Кирнасівський та завідувач  сектору роботи з експертами Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Марина Федчишина.

               Начальник відділу Наталя Королюк висловила вдячність педагогічній спільноті  за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. У своєму виступі акцентувала  увагу на виконанні заходів безпеки під час планування і організації роботи закладів освіти.  «Незважаючи на воєнний стан у країні пріоритетом у нашій роботі залишається якісна освіта учнів та знання, які вони здобувають під час освітнього процесу, Наше спільне завдання – забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти та дарувати їм глибокі та міцні знання. Попереду цілий навчальний рік, а це – безліч можливостей для натхненної роботи!  Тож давайте матимемо мужність і здатність триматися разом заради змін на краще, заради нашого спільного добробуту,  заради наших дітей!»

               Доповідаючи на педагогічній конференції, начальник відділу зупинився на викликах та перспективах в освітній галузі. Принагідно учасники підбили підсумки роботи у 2021-2022 навчальному році, означили особливості організації освітнього процесу на 2022-2023 навчальний рік.

               Далі освітяни працювати в спільнотах  на секційних засіданнях де опрацювали інструктивно-методичні рекомендації щодо організацій освітнього процесу та викладання навчальних предметів у закладах освіти громади у 2022-2023 н.р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь